DD-gevallen

De Vitaminstore
>> Verbetering van de klantervaring

Vitaminstore is een keten van gezondheidsspecialisten die vanuit Nederland actief is, in meer dan 34 winkels en online. Zij voeren een breed assortiment gezondheidsproducten van gezonde voedingssupplementen, sportvoeding en natuurlijke cosmetica.

"Als omnichannel retailer zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in wat onze klanten willen. De klant staat centraal in onze organisatie, en dat is altijd zo geweest. Maar we hadden niet het volledige beeld." Zegt Loek Bosman, Omni-Channel Strategist & Consultant bij Vitaminstore.

"We wisten dat dit moest veranderen om onze klant te kunnen blijven bedienen met relevante, actuele en cross-channel informatie en aanbiedingen."

"Dit inzicht gaf de aanzet tot een reeks upgrades van onze systemen. We hebben de gegevens klaargemaakt door ons geavanceerde POS in-sync te brengen met ons online CMS en onze backoffice-oplossingen. We hebben onze klantdefinitie herzien en honderden uren besteed om ervoor te zorgen dat onze gegevens schoon, in-sync en bruikbaar zijn. Deze inspanningen hebben ons voorbereid op de volgende stap: het zichtbaar maken van onze gegevens en, het belangrijkste: actie ondernemen."

Download de casestudy

 

Met Voyado zetten we een stap waar niet alleen ons eigen team, maar vooral onze klanten ons dankbaar voor zullen zijn. Het stelt ons in staat om persoonlijk te zijn op schaal. Via het Voyado platform kunnen we zinvolle en relevante gesprekken voeren met onze klanten. We kunnen er zijn wanneer zij dat nodig hebben.

Loek Bosman, Omni-Channel Strateeg & Consultant bij Vitaminstore

Bent u ook op zoek naar een manier om uw klantgegevens te organiseren en communicatiecampagnes te optimaliseren, om echt persoonlijk te worden met uw marketing?

Neem vandaag nog contact met ons op en boek een Voyado demo

Adres:
Lage Naarderweg 45-47
1217 GN Hilversum
Nederland
Bel: +31 (0)85 303 56 58
E-mail: info@ddretail.nl

KvK: 81883579

Route