Over ons

 

DDretail is een volbloed CRM service partner die het Voyado CRM platform ten volle benut.

Onze diensten omvatten:

  • CRM en klantloyaliteitsstrategie
  • Voyado-uitvoeringsstrategie
  • Ondersteuning bij de uitvoering
  • Data readiness
  • Datagestuurde marketingcampagnes 

DDretail is gevestigd in Nederland en wordt geleid door twee experts met meer dan twee decennia ervaring op de bovengenoemde gebieden. 

Ontmoet het team

Matthieu Vermeulen

Adviseur

Matthieu richtte in 1991 Interface Media op, een uitgeverij die vandaag de dag nog steeds bestaat. Na zijn exit in 2000 vervolgde hij zijn carrière op het gebied van marketingoplossingen, waarbij hij zich specialiseerde in e-commerce, CRM en mobiele marketingoplossingen. In 2014 verhuisde hij naar de klantzijde en trad hij in dienst bij DHL e-commerce in Singapore, waar hij in verschillende rollen zijn expertise in CRM en omnichannel retail verder versterkte. Meest recentelijk was hij Director of Customer Engagement bij Hilton in Singapore.

Neem contact op met Matthieu via matthieu.vermeulen@ddretail.nl

René Vetter

Chef Optimist

René richtte vanaf het magische jaar 2000 verschillende bedrijven op in data en marketing. Hij heeft samen met Alain Vermeulen de online business van Vitaminstore opgezet. Ook is hij medeoprichter van Doornvogel, het beste loyaliteitsbureau van Nederland. 

In 2015 richtte René Goodbyehello op, een datagedreven marketingbureau gespecialiseerd in het activeren van verlopen klanten in de retail- en reisbranche. 

Neem contact op met René via rene@ddretail.nl

Adres:
Lage Naarderweg 45-47
1217 GN Hilversum
Nederland
Bel: +31 (085) 303 56 58
E-mail: info@ddretail.nl

KvK: 81883579

Route