Creëer gerichte marketingcampagnes waar jouw klanten van houden

DDretail in het kort

Data readiness

Wij beoordelen de kwaliteit van uw gegevens. Wij schonen, structureren en bereiden uw gegevens voor op state-of-the-art omnichannel CRM

voyado

Wij implementeren en trainen u in deze toonaangevende CRM-oplossing voor de detailhandel. Zodat u 's morgens kunt strategiseren en 's middags campagnes kunt voeren

Lever succes

Als je eenmaal met Voyado werkt, kan de reis naar succes beginnen. Wij zijn er om je bij elke stap op weg naar succes te begeleiden

Wanneer klanten verliefd worden op jouw merk - dat is klantloyaliteit

Om jouw klanten de beste, meest relevante ervaring te bieden, moet je hen leren kennen. En er is maar één manier om dat te doen - door middel van klantgegevens. Voyado geeft je de data, de inzichten, en de tools die je nodig heeft om te communiceren met pure precisie.

Wilt je meer weten over waarom Voyado het beste platform is voor retailers die hun bedrijf willen laten groeien?

Voyado bereikt 75 miljoen klanten

Waarom Voyado?

Dit is waarom onze klanten voor Voyado kozen

CRM op maat voor de retailbranche
Op maat gemaakt voor de retailbranche

Een beter platform om de klantloyaliteit in de retail te verhogen zult u niet vinden. En dat zeggen we met vertrouwen omdat we ons samen met Voyado uitsluitend op retail hebben gericht.

CRM dat super makkelijk en leuk is om te gebruiken
Gemakkelijk en een feest in gebruik

Het is belangrijk voor ons dat Voyado wordt gebruikt door onze klanten - zonder dat u hoeft te betalen voor consultants. Daarom is dit krachtige platform super eenvoudig te gebruiken. Bovendien zeggen klanten dat het erg leuk is om te gebruiken! Strategie in de ochtend en uitvoeren in de middag, dat is wat Voyado zal leveren.

CRM die jouw klanten laat stralen
De zorg en ondersteuning

De reden waarom we het hebben over de echte zorg en ondersteuning die we jou als klant geven - is om het simpele feit dat het 100 % waar is. Onze waarden zijn sterk gegrond in het zorgen voor onze klanten en jou te laten schitteren.


Eén platform - met de kracht van zes

We willen dat u weet dat wanneer u Voyado gebruikt als uw customer loyalty platform, u zich in een wereld van mogelijkheden zult bevinden. Zes gebieden van mogelijkheden om precies te zijn.

Dit is het hart van Voyado. Het is waar de klantgegevens worden verzameld en opgeslagen. Maak gesegmenteerde lijsten op basis van geopende e-mails, transacties, verdiende bonussen en nog veel meer. Lees meer over het CDP.

Op basis van gegevens en resultaten krijg je inzichtelijke rapporten op maat. Ze staan al in het systeem wanneer je met met Voyado begint - klaar om gevuld te worden met gegevens en jou de inzichten te geven die je nodig hebt om lucratieve zakelijke kansen te vinden.

Het draait allemaal om relevantie. Stel e-mails in die automatisch naar je klanten worden gestuurd op basis van het soort actie dat ze ondernemen. Bouw de e-mails met super eenvoudige drag-and-drop functies en A/B-test voor ultieme resultaten.

Op basis van al onze AI-functies krijg je voorspellende scores die bijvoorbeeld favoriete merken tonen, hoe lang een klant loyaal blijft en een voorspelling van een specifieke customer lifetime value - allemaal om je in staat te stellen proactief te blijven en de volgende stap van je klant te voorspellen.

Bespaar kostbare tijd door slechts één enkele e-mail op te stellen - die in verschillende vormen zal verschijnen in de inbox van je klanten. U kunt ervoor kiezen om bepaalde delen van de e-mail te tonen aan vrouwen boven de 30 jaar. Om maar één segmentatie te noemen.

Denk na over wat voor jouw bedrijf belangrijk is om klantenbinding te bereiken. Wil je beloningen uitdelen, vouchers, lidmaatschapsniveaus, of gamification campagnes creëren? Yep, je hebt de opties om hiermee te werken in Voyado.
Logo DDretail_Donkerblauw

Adres:
DDretail B.V.
Lage Naarderweg 45-47
1217 GN Hilversum
Nederland
Bel +31 (0)85 303 56 58

E-mail: info@ddretail.nl

KvK: 81883579

Route